اطلاعیه شماره ۴ اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی؛

نحوه و شرایط ثبت‌نام جهت اسکان دانشجویان نوورودی‌ کارشناسی در نیمسال اول سال تحصیلی۱۴۰۴-۱۴۰۳

۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۲۱:۲۶ کد : ۲۶۸۰۲ امور دانشجویی اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با آرزوی موفقیت برای دانشجویان عزیز در اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه ثبت‌نام دانشجویان نو ورودی کارشناسی (غیربومی‌) متقاضی خوابگاه نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در این اطلاعیه آمده است:

ثبت‌نام خوابگاه و انتخاب اتاق برای دانشجویان ورودی جدید الزاماً پس از انجام انتخاب واحد در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ به صورت الکترونیکی و با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس: https://ems.atu.ac.ir و با وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور، در دو مرحله امکان پذیر خواهد بود.

• مرحله اول تکمیل اطلاعات خوابگاهی و ثبت درخواست خوابگاه با ورود به منوی دانشجویی/ خوابگاه / اطلاعات ودرخواست‌ها / عملیات درخواست خوابگاه توسط دانشجو و تایید پذیرش مقررات درج شده و در پایان انتخاب گزینه اعمال تغییرات.
  • در مرحله دوم ثبت درخواست اتاق با ورود به منوی دانشجویی/ خوابگاه / درخواست اتاق / عملیات درخواست اتاق توسط دانشجو در صفحه باز شده براساس دسته بندی انجام شده براساس دانشکده، اتاق مورد نظر را انتخاب و ثبت نمایند.

همچنین، کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی جدید غیر بومی، بعد از انجام فرآیند انتخاب واحد، می‌توانند با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان، از ساعت ۱۰:۰۰ روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۵ الی یکشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۲۹ نسبت به انتخاب اتاق اقدام کنند.

اداره خوابگاه‌های دانشجویی تاکید کرده است که کلیه مراحل ثبت نام خوابگاه به صورت غیر حضوری خواهد بود. لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به اداره خوابگاه ها خودداری فرمایید.

بنابراین اطلاعیه، خوابگاه‌های دانشگاه از ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳ آماده اسکان دانشجویان محترم خواهد بود.

برای دریافت متن کامل اطلاعیه، شرایط و نحوه ثبت‌ درخواست و آدرس خوابگاه‌های مرتبط با هر دانشکده فایل زیر را دانلود کنیدِ.