اطلاعیه شماره دو اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی برای دانشجویان ورودی جدید

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۷ کد : ۲۶۸۴۲ اطلاعیه ها

احتراماً، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید به دانشجویان عزیز بالاخص دانشجویان ورودی جدید دانشگاه ، به اطلاع می رساند، اداره تغذیه دانشگاه آماده ارائه خدمات تغذیه به دانشجویان عزیزجدیدالورود همزمان با انتخاب واحد و شروع کلاس ها می باشد.

لذا، از کلیه دانشجویان عزیز دانشگاه استدعا دارد، از طریق مراجعه به سامانه تغذیه دانشگاه و مطالعه فایل راهنمای مربوطه در صفحه ورود به سامانه ، قسمت اطلاعیه ها، نسبت به دریافت خدمات تغذیه مورد نیاز خود اقدام فرمایند. لازم به ذکر است برای ورود به سامانه ، شماره دانشجوئی بعنوان نام کاربری و عدد یک (1)به عنوان رمز عبور(هر دو لاتین) می باشد که بعد از ورود با استفاده از الگوی (حداقل 8کاراکتری لاتین شامل حروف بزرگ و کوچک و علایم اختصاری واعداد) نسبت به تغییر رمز اقدام فرمائید.تحویل غذا نیز تا تحویل کارت دانشجویی از طریق کد فراموشی و سامانه تشخیص چهره در سالن های غذاخوری مقدور خواهد بود.

اطلاعات بیشتر