با حضور رئیس اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد؛

جلسه آموزشی سرآشپزهای رستوران‌های تابعه دانشگاه با تاکید بر بهبود طبخ بعضی از غذاها

۱۲ آذر ۱۴۰۳ | ۱۷:۴۹ کد : ۲۷۵۹۱ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۲۲۱
بعد از بازدید مسئولان دانشگاه‌ علامه طباطبائی از خوابگاه‌های دانشجویی، اداره تغذیه دانشگاه طی جلسه‌ای با همه سرآشپزهای آشپزخانه‌های دانشجویی، ضمن بررسی نکات مطرح شده از سوی دانشجویان، کارگاه یک روزه‌ای را برای رفع مسائل مطرح شده برگزار کرد.
جلسه آموزشی سرآشپزهای رستوران‌های تابعه دانشگاه با تاکید بر بهبود طبخ بعضی از غذاها

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، در جلسه آموزشی که در روز پنجشنبه، ۸ آذر ماه به منظور اصلاح روش‌های طبخ تعدادی از غذاها با حضور کلیه سرآشپزهای هفت رستوران تابعه دانشگاه تشکیل شد، انواع روش‌های طبخ در هفت آشپزخانه دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه با حضور ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیریت امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه دانشگاه مقرر شد با بهره‌گیری از تجربیات ارزشمند سر آشپز رستوران طبقاتی فرهیختگان و اصلاح روش طبخ و طعم‌دهی غذاهای مربوطه، نواقص مطرح شده در طبخ بعضی از غذاها که در نشست‌های دوستانه مسئولان دانشگاه با دانشجویان مطرح شده بود، با فوریت مرتفع شود و رضایتمندی بیشتر را در طبخ غذاها ایجاد کند.

 

با تصاویر این جلسه آموزشی همراه باشید.


( ۱ )

نظر شما :