مسابقات هندبال دختران

مسابقات هندبال دختران به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری
مسابقات هندبال دختران

این مسابقات از تاریخ 7 لغایت 16 بهمن با حضور 13 تیم از کل دانشگاه های ایران ، به میزبانی دانشگاه حکیم سیزواری در شهر سبزوار برگزار گردید .  افتتاحیه ساعت 9 الی 12 روز 8 بهمن برگزار گردید که تیم هندبال دانشگاه علامه طباطبائی نیز در رژه شرکت داشتند .  تیم ها در یک گروه 4 تایی و سه گروه سه تایی به شکل دوره ای ، به رقابت پرداختند که در این مرحله دانشگاه علامه طباطبائی ، طبق قرعه کشی ، در گروه چهارتایی قرار گرفت و سوم گروه خود شد و بعنوان دو تیم اول و دوم گروه موفق نشد در جدول ضربدری ، ادامه ی رقابت ها را انجام دهد . اما تلاش بازیکنان به نسبت راضی کننده بود . در این مسابقات تیم های برتر عبارت بودند از :

مقام اول : دانشگاه حکیم سبزواری .

مقام دوم : دانشگاه فردوسی مشهد .

مقام سوم : دانشگاه الزهرا .

متاسفانه در این رقابت ها یکی از بازیکنان خانم زهره ارغند از ناحیه زانوی راست دچار آسیب دیده گی شدیدی شد که در سبزوار، کارهای درمان او پیگیری شد و نهایتاً ادامه ی درمان در تهران در حال انجام است .

روابط عمومی تربیت بدنی دانشگاه