با تاکید بر اهمیت نظارت بر کیفیت و کمیت سبد غذایی دانشجویان برگزار شد؛

نشست مسئولان معاونت دانشجویی با ناظران آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری دانشگاه علامه طباطبائی

۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۴:۱۹ کد : ۲۸۶۹۱ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۲۴۸
نشست مسئولان معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با ناظران آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری با تاکید بر اهمیت نظارت بر کیفیت و کمیت سبد غذایی دانشجویان و لزوم مشارکت شوراهای صنفی-رفاهی در برنامه‌ریزی و ارائه خدمات مطلوب تفذیه‌ای این دانشگاه برگزار شد.
نشست مسئولان معاونت دانشجویی با ناظران آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، این نشست صبح سه‌شنبه، 19 فروردین 1404 با حضور دکتر حمیدرضا مقامی، معاون دانشجویی، سامان رحمانی، مدیر امور دانشجویی، ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و رئیس اداره تغذیه، امیرحسین ذهنی‌مقدم و زهرا اخوانفر، کارشناسان اداره تغذیه و ناظران آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، ابراهیم ابراهیمی، رئیس اداره تغذیه رویکردها و موارد حائز اهمیت در خدمات تغذیه‌ای را در جمع ناظران آشپزخانه‌ها مطرح کرد.

در ادامه دکتر حمیدرضا مقامی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست، ضمن تشکر از عملکرد مثبت ناظران، کارشناسان و عوامل پخت و توزیع غذا، بر حفظ کیفیت و ارتقای خدمات تغذیه‌ای با تامین خواسته‌ها و پیشنهادات دانشجویان تاکید کرد.

همچنین، سامان رحمانی، مدیر امور دانشجویی ضمن تبریک سال جدید، در سخنانی با تقدیر از تلاش‌های همکاران اداره تغذیه برای ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان، بر برخورد مناسب و توام با سعه صدر عوامل توزیع غذا و پیمانکاری آشپزخانه‌ها با دانشجویان تاکید کرد و از لزوم استفاده از ظرفیت دانشجویان و شوراهای صنفی_رفاهی برای مشارکت در برنامه‌ریزی و ارائه خدمات مطلوب تغذیه‌ای دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها و نیز اطلاع‌رسانی شفاف به دانشجویان درخصوص کمیت و کیفیت سبد غذایی هفتگی دانشجویان سخن گفت.


( ۲ )

نظر شما :