راهیابی تیم هندبال دانشجویان پسر

راهیابی تیم هندبال دانشجویان پسر به میان چهارتیم برتر دانشگاه های کشور و دعوت از دو بازیکن دانشگاه علامه طباطبائی به تیم ملی هندبال
راهیابی تیم  هندبال دانشجویان پسر

مسابقات  کشوری هندبال دانشجویان پسر از تاریخ 26/11/95 لغایت  5/12 / 95به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین  برگزار شد.در این مسابقات 14 تیم از  دانشگاه های سراسر کشور حضور داشتند. در دور اول مسابقات تیم ها به 4 گروه 4  و 3 تیمی به قید قرعه تقسیم  شدند که در گروه (3)دانشگاه  علامه طباطبائی با 2 تیم دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه بوعلی سینا همدان  هم گروه شد در بازی اول دانشگاه علامه طباطبائی نتوانست دانشگاه حکیم سبزواری که 4 بازیکن ملی پوش و 3 بازیکن لیگ برتری را در اختیار داشت شکست دهد. در بازی دوم دانشگاه علامه طباطبائی در یک بازی دیدنی از سد دانشگاه بوعلی سینا همدان گذشت. و به عنوان تیم دوم گروه 3 به دور بعدی مسابقات صعود کرد در بازی سوم دانشگاه علامه طباطبائی به مصاف دانشگاه علم و صنعت که به عنوان تیم اول گروه (1) به دور بعدی مسابقات صعود کرده بود رفت، و در یک بازی نزدیک موفق شد با نتیجه 25 بر 24 دانشگاه علم و صنعت را از پیش رو بردارد و به دور نیمه نهایی این مسابقات صعود کند. در بازی نیمه نهایی دانشگاه  علامه طباطبائی که با  دانشگاه تهران رقابت داشت این دانشگاه  تهران بود که موفق شد با نتیجه نزدیک 24  بر 22 دانشگاه علامه طباطبائی را شکست دهد که این شکست باعث شد دانشگاه  علامه طباطبائی از راهیابی به  فینال این مسابقات باز بماند.در پایان مسابقات، دانشگاه اصفهان که چندین بازیکن ملی پوش و  و لیگ برتری در اختیار داشت به مقام اول ، دانشگاه تهران مقام دوم ، دانشگاه حکیم سبزواری مقام سوم و دانشگاه علامه طباطبائی به مقام چهارم این مسابقات نائل شدند. که تحت عنوان 4 تیم برتر این مسابقات به عنوان سید یک و سرگروه در مسابقات بعدی در نظر گرفته می شوند. این دوره از مسابقات در سطح بالایی برگزار گردید که اکثر دانشگاهها از بازیکنان ملی پوش و لیگ برتری خود استفاده می کردند که دو بازیکن از دانشگاه علامه طباطبائی آقایان محمدرضا رجبی و هادی معین به اردوی تیم ملی دانشجویان دعوت شدند.

اسامی تیم: 1-محمدرضا رجبی2-معین نجم زاده  3-محمدسعید معمار زاده4-هادی معین5-رضا ربیعی6- امیر محمد آقایی 8-علی مردانی 9-فرشاد مردوخی10-سعید ترابی  11-مهدی  شهرزاد  12- مهدی عمادی

مربی:جناب آقای دکتر زارعیان

سرپرست: جناب آقای سجاد محمدی