با حضور معاون مدیریت دانشجویی و رئیس اداره تغذیه صورت گرفت؛
بازدید اعضای شوراهای صنفی-رفاهی دانشجویان از آشپزخانه و انبار مواد غذایی خوابگاه شهید همت دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، نشست اعضای شوراهای صنفی-رفاهی دانشجویان با مسئولان مدیریت دانشجویی و اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی و جمعی از ناظران آشپزخانهها و رستورانهای دانشجویی اول اردیبهشتماه ۱۴۰۴ برگزار شد.
این نشست با هدف تبادل نظر درباره موضوعات مرتبط با تغذیه دانشجویی، شناسایی چالشهای موجود و ارائه راهکارهای عملی صورت گرفت و مدیران و ناظران حاضر در نشست، با همراهی اعضای شوراهای صنفی، به بررسی کیفیت خدمات ارائهشده به دانشجویان پرداختند.
در این جلسه، موضوعاتی نظیر بهبود کیفیت غذاهای دانشجویی، مدیریت بهینه منابع تغذیه و رفع دغدغههای مرتبط با خدمات رفاهی مورد بحث قرار گرفت.
مسئولان اداره تغذیه دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده، بر اهمیت همکاری شوراهای صنفی-رفاهی در نظارت بر عملکرد پیمانکاران و ارتقای خدمات تأکید کردند.
پس از پایان جلسه، اعضای شورای صنفی با حضور ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی و امیرحسین ذهنیمقدم، رئیس اداره تغذیه دانشگاه از سالن غذاخوری مهر (خوابگاه شهید همت) و مجموعه انبارهای مرکزی نگهداری مواد غذایی دانشگاه بازدید کردند.
این بازدید شامل بررسی نحوه تهیه و طبخ غذا، ارزیابی تجهیزات آشپزخانه، و بازدید از انبار مواد غذایی و ارزاق دانشجویی بود. اعضا از نزدیک با مراحل تأمین مواد اولیه، استانداردهای موجود و تلاشهای صورتگرفته برای حفظ کیفیت غذاها و مواد اولیه از قبیل برنج یکدست ایرانی، گوشت گرم و سایر اقلام درجه یک مواد غذایی و همچنین تجهیزات مدرن پخت سالم غذاها آشنا شدند.
گفتنی است دانشگاه علامه طباطبائی در سالهای اخیر به دلیل استفاده از مواد غذایی باکیفیت ایرانی و تازه، و پایبندی به استانداردهای بالای تغذیه، کارشناسان تغذیه و ناظران و نیروی انسانی مجرب، موفق به کسب رتبه برتر در زمینه تغذیه دانشجویی میان دانشگاههای کشور شده است. مسئولان این دانشگاه همواره در تلاشاند تا با ارتقای سطح خدمات، رضایت دانشجویان را افزایش دهند و الگویی موفق برای سایر دانشگاهها باشند.
نظر شما :