گزارش تصویری؛
نشست اعضای شوراهای صنفی-رفاهی دانشجویان با مسئولان اداره تغذیه و ناظران آشپزخانههای دانشگاه علامه طباطبائی
نشست اعضای شوراهای صنفی-رفاهی دانشجویان با مسئولان مدیریت دانشجویی و اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی و جمعی از ناظران آشپزخانهها و رستورانهای دانشجویی چهارشنبه، 16 مهرماه ۱۴۰۴ برگزار ش
این نشست با حضور ابراهیم ابراهیمی، معاون مدیر امور دانشجویی، امیرحسین ذهنیمقدم، رئیس اداره تغذیه، زهرا اخوانفر، کارشناس مسئول اداره تغذیه، زینب ابراهیمی، کارشناس مسئول اداره خدمات و رفاه دانشجویان در امور شوراهای صنفی-رفاهی دانشجویان و با هدف تبادل نظر درباره موضوعات مرتبط با تغذیه دانشجویی، شناسایی چالشهای موجود و ارائه راهکارهای عملی صورت گرفت و مدیران و ناظران حاضر در نشست، با همراهی اعضای شوراهای صنفی، به بررسی کیفیت خدمات ارائهشده به دانشجویان پرداختند.
در این جلسه، موضوعاتی نظیر بهبود کیفیت غذاهای دانشجویی، مدیریت بهینه منابع تغذیه و رفع دغدغههای مرتبط با خدمات رفاهی مورد بحث قرار گرفت.
مسئولان اداره تغذیه دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده، بر اهمیت همکاری شوراهای صنفی-رفاهی در نظارت بر عملکرد پیمانکاران و ارتقای خدمات تأکید کردند.

نظر شما :