برگزاری مسابقات تیراندازی به مناسبت هفته دفاع مقدس

مسابقه تیراندازی به مناسبت هفته دفاع مقدس روز سه شنبه مورخ 96/7/4 در محل سالن تیراندازی مجموعه ورزشی دانشگاه برگزار گردید.
برگزاری مسابقات تیراندازی به مناسبت هفته دفاع مقدس

در آغاز برنامه آقای ضربتی مربی بین المللی فدراسیون در رابطه با آموزشهای مقدماتی و آشنایی با تفنگ و نحوه ایستادن ، همچنین نشانه گیری، مسلح نمودن و شلیک آن توضیحات اجمالی دادند و بعد مسابقه با 10 نفر شرکت کننده برگزار گردید.

این مسابقه با حضور معاون محترم دانشجویی جناب آقای دکتر سلیمی بجستانی و جمعی از مدیران و معاونین دانشگاه در محیط بسیار صمیمی و دوستانه برگزار شد و با رضایت شرکت کنندگان همراه بود.

مسابقه راس ساعت 17:30 شروع و ساعت 19:30 پایان یافت.

اسامی نفرات برتر به شرح ذیل می باشند:

1.       آقای حمیدرضا محبتی با کسب 79 امتیاز نفر اول

2.       آقای دکتر زند مقدم با کسب 62 امتیاز نفر دوم

3.       آقای دکتر فرزاد غفوری با کسب 54 امتیاز نفر سوم

در پایان، مدیریت تربیت بدنی جهت تشویق و ترغیب مدیران دانشگاه به شرکت در فعالیتهای ورزشی، بسته های ورزشی در نظر گرفته را به کلیه شرکت کنندگان اهدا نمود.

روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی