موفقیت دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در اولین دوره ی مسابقات قهرمانی پرس سینه دانشگاه های تهران

۱۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۴۱ امور دانشجویی
اولین دوره مسابقات قهرمانی پرس سینه دانشگاه های استان تهران روز پنج شنبه مورخ 6/3/95 به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد. دانشگاه علامه طباطبایی در این دوره از مسابقات با 8 نفر از دانشجویان شرکت نمود.

ایشان توانستند در وزن 120 کیلوگرم، با مهار وزنه ی 110کیلوگرمی مدال طلای این دوره از مسابقات را در این وزن بدست آورد. در بخش بزرگسالان در وزن 59 کیلو گرم آقای کاوه رستمی با مهار وزنه ی 80 کیلوگرمی مدال طلای این دوره از مسابقات را کسب نمودند در وزن 66 کیلو گرم آقای بیرانوند با مهار وزنه ی 85 کیلوگرمی توانستند نشان نقره این دوره از مسابقات را کسب نمایند. و دانشگاه علامه طباطبائی با کسب دو مدال طلا و یک نقره به کار خود در این دوره از مسابقات که بسیار ی از قهرمانان کشوری نیز حضور داشتند پایان داد. لازم به ذکر است نفرات اول این مسابقات به مسابقات به اردوی تیم ملی اعزامی به مسابقات جهانی دانشجویان که در کشور بلاروس برگزار می شود دعوت شدند.