مرحله دوم ارزیابی ساختار اسکلتی –عضلانی

مرحله دوم ارزیابی ساختار اسکلتی –عضلانی با حضور پزشک متخصص در خوابگاه سلامت (آذر 96)
مرحله دوم ارزیابی ساختار اسکلتی –عضلانی

مرحله دوم ارزیابی ساختار اسکلتی عضلانی  با حضور پزشک متخصص سرکار خانم گلاره رادمهر دارنده مدرک دکتری پزشکی-دانشنامه تخصصی پزشکی ورزشی، در خوابگاه شهید سلامت مورخ 96/9/11 از ساعت 21-19 ، در ساختمان گل نرگس در اتاق پزشک خوابگاه انجام شد.

در این مرحله ناهنجاری­های بالاتنه و پائین تنه توسط دکتر رادمهر مورد ارزیابی قرار گرفت و موارد درمانی که ارائه شد شامل: دارو، عکس رادیولوژی، MRI و حرکات اصلاحی بودند.

حضور خانم دکتر رادمهر مورد استقبال پرشور دانشجویان خوابگاهی قرار گرفت. و این برنامه برای سایر خوابگاه های دانشجویی و جهت بهره مندی کلیه دانشجویان شرکت کننده در طرح پایش سلامت و به نتیجه رسیدن اقدامات اولیه  این طرح، برگزار خواهد شد.

روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی