نشست مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه با مسئولان خوابگاه‌ها

نشست مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه با مسئولان خوابگاه‌ها

نشست دو روزه مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دانشجویی در سالن کنفرانس این معاونت در پردیس مرکزی دانشگاه برگزار شد.

این نشست طی روزهای سه‌شنبه ۵ دی‌ماه با حضور مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دختران و ۶ دی‌ماه با حضور حضور مسئولان روز و شب خوابگاه پسران برگزار شد.

در این نشست حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، فرزاد غفوری، سرپرست مدیریت تربیت‌بدنی، حمیدرضا مقامی، مدیر امور دانشجویی، زهره حسینی، رئیس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه، عباس نداف‌زاده، معاون مدیر دانشجویی، مهدی وجدانی، رئیس اداره خوابگاه‌ها، ابراهیم گمار معاون حراست دانشگاه و مسئول حراست معاونت دانشجویی، عاطفه خدایی، معاون اداره خوابگاه‌ها، ابراهیم ابراهیمی، مدیر اداره تغذیه، سامان رحمانی، سرپرست امور عمومی معاونت دانشجویی و برخی از کارشناسان اداره خوابگاه‌ها حضور داشتند.

در روز اول این نشست مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دانشجویی دختران شامل مجتمع خوابگاهی شهید سلامت، مجتمع خوابگاهی شهید فرهمند، شهید معینیان، شهید رحیمی، شهید عضدی و شهید ارشاد به بیان مشکلات خوابگاه‌های خود پرداختند.

در روز دوم این نشست مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دانشجویی پسران شامل خوابگاه شهید همت، شهید مطهری، شهید گلعذاری، شهید آشتیانی و شهید ورامینی حضور داشتند که هر کدام مشکلات خوابگاه‌های خود را بیان کردند.

عکس: افشین عزیزی و شکیبا شیرازی‌تهرانی