کارگاه امداد و نجات مسئولان خوابگاه‌های دانشگاه علامه

کارگاه امداد و نجات مسئولان خوابگاه‌های دانشگاه علامه

کارگاه امداد و نجات در قالب دوره مهارت افزایی برای مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به همت معاونت دانشجویی این دانشگاه در هتل کیش مهر فریدون‌کنار برگزار شد.

این کارگاه با تدریس علی‌اکبر کاظمی، مسئول امداد و نجات و داوطلبان جمعیت هلال احمر فریدون‌کنار استان مازندران با ۱۸ سال سابقه امدادگری، پنجشنبه ۵ بهمن‌ماه برگزار شد.

در این کارگاه مسئولان روز و شب خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با کمک‌های اولیه و همچنین نکاتی که در قالب امداد و نجات مصدومان در سوانح مختلف باید آنها را رعایت کنند، آشنا شدند.

در این نشست علاوه بر مسئولان خوابگاه‌های دانشجویی حمیدرضا مقامی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، عباس نداف‌زاده، معاون مدیر امور دانشجویی، عبدالله نژد‌ساعی، رئیس اداره رفاه دانشجویی و مهدی وجدانی‌همت، سرپرست اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه حضور داشتند.