برگزاری کارگاه آموزش نحوه استفاده از نرم افزار ورزش در منزل، محل کار و خوابگاه

برگزاری کارگاه آموزش نحوه استفاده از نرم افزار ورزش در منزل، محل کار و خوابگاه

کارگاه آموزش نحوه­ی استفاده از نرم افزار ورزش در منزل، محل کار و خوابگاه با حضور سرکار خانم سرکوهی ، در تاریخ 28 و 29 فروردین در خوابگاه های معینیان و سلامت  و فرهمند از ساعت 19 ای 22 برگزار گردید.این نرم افزار با همکاری معاونت دانشجویی، مدیریت تربیت بدنی و روابط عمومی دانشگاه طراحی و آماده شده است.

در این کارگاه که با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد، 50 نفر شرکت داشتند و درباره­ی موضوعاتی از قبیل آشنایی با راهنمای نرم افزار، معرفی همکاران در ساخت نرم افزار، انواع تمرینات کششی و کار با وسایل ورزشی که فضای زیادی اشغال نمی کنند و می توان در مکان­هایی از قبیل محل کار، دانشگاه و خوابگاه از آن­ها استفاده کرد، به دانشجویان توضیحاتی ارائه شد. همچنین خانم سرکوهی شخصأ زمانی را به حضور در اتاق­­های دانشجویان در خوابگاه سلامت و فرهمند اختصاص و توضیحاتی را درخصوص نرم افزار به دانشجویان ارائه و نیز نرم افزار را به صورت رایگان بین دانشجویان حاضر در کارگاه توزیع نمودند.