جلسه مشترک مرکز مشاوره و مدیریت امور دانشجویی دانشگاه

اهمیت و ضرورت همکاری و هماهنگی متقابل بین مرکز مشاوره و بهداشت روان و اداره خوابگاهها
جلسه مشترک مرکز مشاوره و مدیریت امور دانشجویی دانشگاه

با توجه به اهمیت و ضرورت همکاری و هماهنگی متقابل بین مرکز مشاوره و بهداشت روان و اداره خوابگاهها در جهت ارائه بهتر خدمات مشاوره و بهداشت روان دفاتر مشاوره در خوابگاه های دانشجویی، نشستی در روز سه شنبه  7 خرداد 1398 از ساعت 12-9 با حضور آقای دکتر فرحبخش مدیر مرکز مشاوره، آقای دکتر مقامی مدیر امور دانشجویی، آقای دکتر وجدانی رئیس اداره خوابگاه ها، کارکنان مرکز مشاوره، مسئولین روز و شب خوابگاه ها و تعدادی از مشاورین خوابگاه ها در سالن جلسات معاونت دانشجویی و به میزبانی مرکز مشاوره برگزار گردید.

در این نشست در ابتدا جناب آقای دکتر فرحبخش درباره فعالیت های مرکز مشاوره، چگونگی شناسایی دانشجویان دارای مشکلات روانشناختی در خوابگاه ها، نیازسنجی از دانشجویان، تعامل بیشتر و توانمند سازی سرپرستان و مشاوران خوابگاه ها در حوزه های روان شناختی صحبت کردند.

در ادامه آقای دکتر مقامی با تاکید بر حضور سریع و به موقع مشاوران و مددکاران در مواقع بحران در خوابگاهها خواستار ایفار نقش بیشتر مشاورین درخوابگاهها شدند.

همچنین آقای دکتر وجدانی ضمن تشکر از زحمات مشاوران خوابگاهها خواستار تعامل بیشتر مشاوران با مسئولین خوابگاهها شدند.