اطلاعیه ثبت وامهای ویژه دکتری صندوق و بانک، عتبات، تغذیه و سیل زدگان سال 98

اطلاعیه ثبت وامهای ویژه دکتری صندوق و بانک، عتبات، تغذیه و سیل زدگان سال 98

به اطلاع می رساند برنامه زمان بندی ثبت وام های تحصیلی ویژه دکتری (صندوق و بانک توسعه)، وام ضروری حوادث غیر مترقبه (ویژه ساکنان در مناطق سیل زده سال 98)، تغذیه و زیارت عتبات عالیات نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 طبق جدول زیر انجام خواهد شد.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

1.      امکان ثبت وام ویژه دکتری بانک توسعه تعاون (به مبلغ 21/000/000 ریال) براس سه ماه بهار و تابستان 98 و وام ویژه دکتری صندوق رفاه ( به مبلغ 36/000/000 ریال) برای شش ماه اول سال 98 در سنوات مجاز تحصیلی، برای دانشجویان غیرشاغل و غیر بورسیه امکان پذیر می باشد و صرفا واجدین شرایط می توانند از وام مذکور استفاده نمایند.

2.      وام ضروری حوادث غیر مترقبه صرفا به دانشجویان ساکن در مناطق سیل زده سال 98 پرداخت می شود و سقف وام مذکور 20/000/000 ریال می باشد و متقاضیان با ارائه گواهی از فرمانداری یا استانداری (الصاق در پرونده دانشجو قسمت رویدادها) محل اقامت خود می توانند از وام مذکور بهره مند گردند.

3.      پرداخت وام زیارت عتبات عالیات برای دانشجویان متقاضی با ارائه نامه ستاد عتبات عالیات دانشگاهیان و سایر مستندات انجام خواهد شد.