سامانه محور شدن فرایند فارغ التحصیلی در اولویت کار اداره رفاه دانشجویی دانشگاه

دکتر لطیفی خواستار سامانه محور شدن فرایند فارغ التحصیلی دانشجویان شدند.
سامانه محور شدن فرایند فارغ التحصیلی در اولویت کار اداره رفاه دانشجویی دانشگاه

دکتر لطیفی خواستار سامانه محور شدن فرایند فارغ التحصیلی دانشجویان شدند.

مسئولین امور دانشجویی و کارشناسان اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه، معاون دانشجویی و مدیران حوزه معاونت، رئیس و معاونین دانشکده ادبیات فارسی، زبان های خارجی و الهیات، مدیر آموزش دانشگاه در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه جهت بررسی راهکارهایی برای اصلاح فرایند فارغ التحصیلی و تسویه حساب دانشجویان تشکیل جلسه دادند.

در ابتدای این جلسه گزارش عملکرد نیمسال دوم سال تحصیلی ۹8-97 اداره خدمات و رفاه دانشجویان ارائه و در ادامه دکتر لطیفی معاون دانشجویی دانشگاه ضمن قدردانی از میزبانی دانشکده ادبیات و همچنین تشکر از زحمات همکاران محترم اداره خدمات و رفاه دانشجویان بر سامانه محور شدن فرایند فارغ التحصیلی تاکید نمودند.

در پایان مقرر شد کمیته‌ای از کارشناسان محترم امور دانشجویی، آموزش و تحصیلات تکمیلی برای ارائه پیشنهادات اصلاح فرایند تشکیل گردد. این نشست در 25 تیر 98 برگزار شد.