همکاری دو جانبه دانشگاه علامه طباطبائی با فدراسیون فوتبال

جلسه همکاری دو جانبه دانشگاه علامه طباطبائی با فدراسیون فوتبال در دفتر مدیریت تربیت بدنی برگزار شد.
همکاری دو جانبه دانشگاه علامه طباطبائی با فدراسیون فوتبال

جلسه همکاری دو جانبه  دانشگاه علامه طباطبائی با فدراسیون فوتبال روز دوشنبه مورخ 98/4/31  در دفتر مدیریت تربیت بدنی برگزار شد. در جلسه فوق تصمیماتی در خصوص برگزاری کارگاه های آموزشی و نشست های علمی با محوریت حل مشکلات و پاسخگویی به نیازهای فدراسیون ؛ همکاری دانشجویان با فدراسیون در انجام امور جاری به صورت داوطلبانه و در قالب کارورزی و پروژه های تحقیقی؛ حمایت فدراسیون از پایان نامه هایی که با موضوع فوتبال و حوزه های وابسته در دانشگاه علامه طباطبائی انجام می شود، گرفته شد. در پایان  جلسه مقرر شد در آینده نزدیک، تفاهم نامه ای در جهت تحقق اهداف همکاری دو جانبه به امضای رؤسای دو سازمان برسد.

حاضرین در جلسه: جناب آقای دکتر غفوری، جناب آقای دکتر گارگر، جناب آقای دکتر شهلائی، دبیر کل فدراسیون جناب آقای دکتر شکوری، جناب آقای ساکت و هیأت همراه