اولین جلسه شورای مشورتی ورزش

اولین جلسه شورای مشورتی ورزش در دفتر مدیریت تربیت بدنی برگزار شد.
اولین جلسه شورای مشورتی ورزش

اولین جلسه شورای مشورتی ورزش در روز یکشنبه مورخ 98/4/30  در دفتر مدیریت تربیت بدنی برگزار شد. در جلسه فوق با ارائه نظرات اعضای شورا  و تجزیه و تحلیل مشکلات موجود در حوزه ورزش پیشنهادات زیر ارائه شد. استفاده از شیشه یا تلق نانو برای جداسازی استخر و سالن بدنسازی؛ پیگیری امکانات رفاهی ناجیان استخر، نصب یک سری دستورالعمل های ایمنی و بهداشتی در استخر؛ در نظر گرفتن زمان های اختصاصی برای استفاده از سانس های استخر  ویژه اعضای علمی، اداری، شرکتی و دانشجویان؛ مذاکره مدیر تربیت بدنی با نماینده فدراسیون بسکتبال درباره قرارداد تعمیر و اجاره سالن ورزشی دانشکده ادبیات و اقدام نسبت به تغییر و تعدیل زمان های پیشنهادی برای استفاده از سالن و ارائه گزارش مذاکره به  معاونت محترم دانشجویی.

حاضرین در جلسه: با حضور معاون محترم دانشجویی و اعضای شورای مشورتی ورزش آقای دکتر کارگر، آقای دکتر شهلایی، آقای دکتر هنری، آقای دکتر ترتیبیان، آقای دکتر غفوری و خانم دکتر پورآقایی

زمان بعدی جلسه شورای مشورتی،روز چهارشنبه 98/6/27   می باشد.