ارتقای سطح سلامت روانی، اخلاقی، معنوی و تربیتی دانشگاهیان

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۶۷۲ اخبار معاونت مشاوره و سبک زندگی
شورای مشورتی مدیریت مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبائی با هدف ارتقای سطح سلامت روانی، اخلاقی، معنوی و تربیتی دانشگاهیان تشکیل جلسه داد.
ارتقای سطح سلامت روانی، اخلاقی، معنوی و تربیتی دانشگاهیان

نشست شورای مشورتی مدیریت مرکز مشاوره با حضور معاون محترم دانشجویی، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی و جمعی از اعضای هیات علمی و صاحبنظران حوزه سلامت روان در معاونت دانشجویی برگزار شد.

در ابتدای نشست آقای دکتر لطیفی معاون محترم دانشجویی دانشگاه بر ضرورت شکل گیری این شورا و استفاده از نظرات متخصصین و صاحبنظران حوزه سلامت روان در ارائه راهکارها و ایده های جدید برای کاهش بحران های آسیب شناختی در حوزه های رفتاری، فرهنگی و اجتماعی دانشگاهیان تاکید کردند.

در ادامه آقای دکتر فرحبخش مدیر مرکز مشاوره به ارائه گزارش عملکرد مرکز مشاوره در سال 97 پرداختند و سپس هر یک از اعضای شورا دیدگاه های خود را در راستای ارتقای سطح سلامت روانی، اخلاقی، معنوی و تربیتی و پیشگیری از آسیب های روانی –اجتماعیدانشگاهیان بیان کردند.