اولین جلسه شورای HSE دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه و معاونین برگزار شد.

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۶۷۳ اخبار معاونت بهداشت و درمان
اولین جلسه شورای سلامت، ایمنی و محیط زیست(HSE) دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه جناب آقای دکتر سلیمی برگزار شد.
اولین جلسه شورای HSE دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه و معاونین برگزار شد.

در این جلسه که با حضور معاون دانشجویی آقای دکتر لطیفی، معاون پژوهشی آقای دکتر علومی یزدی، معاون توسعه و مدیریت منابع آقای دکتر حسین پور، مدیر فنی و طرح های عمرانی آقای مهندس صدری، مدیر امور دانشجویی آقای دکتر مقامی، مدیر مرکز بهداشت و درمان سرکار خانم دکتر حسینی، کارشناس  HSEآقای مهندس محبوبی و کارشناس بهداشت محیط آقای مهندس صفری تشکیل شد، در خصوص تصویب آیین نامه پیشنهادی شورای سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه که از جانب مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تدوین شده بود؛ بحث و تبادل نظر شد.

آقای دکتر سلیمی بعنوان رئیس شورای سلامت ، ایمنی و محیط زیست(HSE) بر اهمیت تشکیل این شورا اشاره کردند و در خصوص ارتقاء و بهبود مستمر در سه حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست در دانشگاه تاکید کردند.

مقرر شد با تشکیل مستمر جلسات شورای سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه، همراه با تشکیل کمیته های تخصصی سلامت، عمران، امور دانشجویی و آموزش گامی مهم در راستای ارتقای سلامت دانشگاهیان، ارتقای سطح ایمنی دانشگاه و ارتقای شاخص های زیست محیطی برداشته شود.