تقدیر مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از برگزاری طرح پایش سلامت جسمانی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۹۷۳ اخبار معاونت فرهنگی دانشجویی
مدیر کل محترم تربیت بدنی وزارت علوم طی نامه ای به معاون محترم دانشجویی دانشگاه مراتب تقدیر و تشکر خود را از اجرای مناسب طرح پایش سلامت جسمانی دانشجویان اعلام کرد.
تقدیر مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان از برگزاری طرح پایش سلامت جسمانی  دانشگاه علامه طباطبائی

دکتر محمد حسین علیزاده مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه ای به معاون محترم دانشجویی دانشگاه از تلاش دانشگاه برای ارتقای سطح تندرستی و سلامت جسمانی دانشجویان و ضمن تایید عملکرد دانشگاه در تجهیز و فعال نمودن مرکز تندرستی و مشاوره ورزشی و اقدامات شایسته دانشگاه در ارزیابی وضعیت تندرستی دانشجویان تقدیر و تشکر کرد.

دکتر علیزاده در ادامه از تلاشهای مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و کارشناسان مرکز تندرستی دانشگاه را تشکر و قدردانی کردند.