جلسه شورای مدیران

در ابتدای جلسه دکتر غلامرضا لطیفی معاون دانشجویی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به اعضا شورا و ارائه صورت جلسه و نیز شرایط بهداشتی کشور و متعاقب وضعیت دانشگاه به همکاران محترم توضیحاتی ارائه و از فعالیت های انجام شده توسط همکاران تقدیر و تشکر نمودند.
جلسه شورای مدیران

جلسه راس ساعت 8.30 با تلاوت قرآن مجید آغاز شد.

ایشان در ادامه ضمن برشمردن خدمات و فعالیت های انجام شده توسط مرکز مشاوره از دکتر کیومرث فرحبخش مدیر آن مرکز و همکاران ایشان تقدیر و تشکر نمودند.

سپس دکتر فرحبخش به ارائه گزارشی در خصوص خدمات راه اندازی مشاوره آنلاین پرداختند.

پس از آن دکتر غلامرضا لطیفی معاون دانشجویی دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات دکتر زهره حسینی مدیر مرکز بهداشت در خصوص دریافت مجوز درمان مرکز بهداشت، از فعالیت های انجام شده آن مرکز از زمان شیوع بیماری کرونا تشکر نموده و در ادامه افزودند که مرکز بهداشت در آینده به یک دستگاه اکو مجهز و زیر ساخت های لازم برای تاسیس داروخانه را فراهم می نمایند.

بعد از آن دکتر زهره حسینی گزارشی از خدمات انجام گرفته شده در ایام کرونا را بیان داشتند.

سپس دکتر حمیدرضا مقامی فعالیت های تابستانی و آینده مدیریت امور دانشجویی را تشریح نموده؛ که از مهم ترین آن ها می توان به اتمام تعمیرات تابستانی بازسازی خوابگاه، مهدیه و هشت دستگاه آپارتمان مسکونی مجاور دانشگاه پرداخت.

پس از آن دکتر احسان زارعیان مدیر تربیت بدنی به ارائه گزارشی در خصوص فعالیت های صورت گرفته جهت آماده سازی استخر، بازسازی سالن های ورزشی خوابگاه شهید همت و راه اندازی سامانه ورزشی آنلاین قهرمان پرداختند. ایشان یادآور شدند با توجه به بخشنامه صادره از سوی وزارت خانه همچنان سالن های ورزشی و استخر تعطیل خواهند بود.

در پایان از زحمات دکتر حجت الله الماسی دبیر کمیته انظیاطی با تقدیم هدیه ای به رسم یادبود، تقدیر به عمل آمد.