اطلاعیه زمانبندی سانس های استخر دانشگاه(پاییز ۱۴۰۱)

۲۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۷ کد : ۱۹۱۲۲ اطلاعیه ها
برنامه زمانبندی سانس های استخر دانشگاه با توجه به شروع سال تحصیلی جدید در فایل پیوست ارائه می گردد.

به اطلاع کلیه همکاران محترم علمی و اداری می رساند برنامه زمانبندی سانسهای استخر دانشگاه از تاریخ 1401/6/19 طبق جدول پیوست می باشد.

تذکر 1 : از همکاران محترم تقاضا می شود با توجه به شروع سال تحصیلی جدید و افزایش تعداد مراجعین استخر دانشگاه نسبت به رعایت زمان ورود و خروج طبق جدول زمانبدی عنایت فرمایند.

تذکر 2 : برای استفاده از استخر حتماً نسبت به رزرو سانس مورد نظر از طریق سامانه پهلوان اقدام فرمایید. مدیریت استخر از پذیرفتن همکاران بدون ثبت نام در سامانه پهلوان معذور می باشد.

تذکر 3 : جهت استفاده از خدمات ماساژ حتماً، از یک هفته قبل جهت رزرو با شماره های اعلام شده تماس حاصل نمایید.

*کد کاربری و رمز عبور برای همکاران محترم: کد ملی با احتساب اعداد صفر

*کد کاربری و رمز عبور برای دانشجویان: به ترتیب شماره دانشجویی و کد ملی با احتساب اعداد صفر

لینک سامانه پهلوان :   sport.atu.ac.ir

کلید واژه ها: همکاران کد استخر سامانه سامانه پهلوان پهلوان